top of page

Over ons

Gynaikon Klinieken is een vrouwenkliniek op basis van het concept “van menarche tot menopauze” voor zorg vanaf de eerste tot de laatste menstruatie. Gynaikon Klinieken richt zich op vrouwen in en rond de vruchtbare periode in hun leven.

De samenhangende hulpverlening bestaat uit advisering en behandeling op drie belangrijke gebieden voor vrouwen: abortus, anticonceptie en menopauze.  

 

Gynaikon Klinieken heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Maastricht UMC+. Waar klinische zorg nodig is kan dit dan ook snel gerealiseerd worden. 

 

Gynaikon Klinieken is professioneel georganiseerd en werkt volgens de laatste richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De organisatie staat garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waar de gezondheid van de vrouw centraal staat. Gynaikon Klinieken voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en staat garant voor een korte wachttijd en een optimale behandeling in een prettige omgeving. Er werken uitsluitend geregistreerde artsen en verpleegkundigen op het gebied van anticonceptie, abortus en menopauze. Voor de sedatie worden geregistreerde anesthesiologen ingezet.

De grondlegger van Gynaikon Klinieken, Gabie Raven MD, is sinds 1992 werkzaam in deze hulpverlening en beschikt over uitgebreide ervaring. Omdat ze 8 jaar voorzitter is geweest van de landelijke beroepsvereniging NGvA kent ze het veld en de stakeholders als geen ander. 

vrouwen kliniek.jpg
Links
Informatie voor professionals en verwijzers
ikoon pijltje naar rechts_wit.png
bottom of page